Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Εγκατάσταση Συσκευών
Μήπως χρειάζεσαι βοήθεια με την εγκατάσταση πλυντηρίου ή κουζίνας; Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς. Έχουμε τη λύση για όποιο πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζεις με τις οικιακές συσκευές σου.
 
Οι ηλεκτρικές συσκευές είναι από τα πολυτιμότερα πράγματα για ένα σπίτι. Πέρα από τα πολλά χρήματα που έχουμε ξοδέψει συνήθως για να τις αποκτήσουμε, είναι τέτοια η διευκόλυνση που μας παρέχουν που δύσκολα μπορούμε να κάνουμε χωρίς αυτές. Είναι δεδομένο, λοιπόν, ότι όλοι θέλουμε να αποφύγουμε μια βλάβη στο ψυγείο ή στο πλυντήριο καθώς κάτι τέτοιο θα δυσκόλευε πολύ την καθημερινότητά μας.
 
Ακόμη όμως και αν διαθέτεις συσκευές τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας, δύσκολα θα μπορέσεις να αποφύγεις εντελώς το service ηλεκτρικής συσκευής. Λόγω της συχνής, αλλά και λανθασμένης πολλές φορές χρήσης τους, είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα παρουσιάσουν μια βλάβη που χρειάζεται επισκευή.
 
Αναλαμβανουμε την εγκατάσταση της καινούργιας σας συσκευής. Με την παράδοση της νέας συσκευής στο χώρο που θα μας υποδείξετε, μπορείτε να ζητήσετε και την εγκατάστασή της.
 
Εάν πρόκειται για συσκευή που αντικαθιστά ήδη υπάρχουσα, θα φροντίσουμε για την αποσύνδεση της παλαιάς σας συσκευής και την απομάκρυνση από τον χώρο σας. Επίσης θα απομακρύνουμε τα υλικά της συσκευασίας της συσκευής σας.